Gå til sidens hovedinnhold

200 000 så konserten på Gaustatoppen

Artikkelen er over 1 år gammel

VisitRjukan har kommet fram til at omtrent 200 000 så Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes spille i solnedgang fra Gaustatoppen

Streamingkonserten med fire låter av Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes i solnedgang fra Gaustatoppen ble en suksess

.- Rundt 200 000 unike brukere fulgte konserten live på Facebook og videoen streames fortsatt i høyt tempo, noe vi er svært godt fornøyd med, sier salgssjef i visitRjukan Håvard Kleven..

Konserten ble sendt direkte på Facebooksidene til visitRjukan, visitTelemark, visitNorway, DNT Telemark, DNT sentralt, Gaustabanen, Gaustatoppen Turisthytte, samt alle kanalene til NIA (Norsk Industriarbeidermuseum).

- Et vellykket og godt samarbeid mellom flere aktører. For de som ikke fikk med seg direktesendingen, er det mulig å se opptaket i ovennevnte kanaler, sier Kleven.

- Konserten var en hyllest fra visitRjukan og Gaustabanen til alle som hadde lagt ferien sin til Rjukan i sommer og overholt smitteverntiltakene, sier daglig leder i Gaustabanen, Halvor Haukaas.

- Det er første gang en streaming konsert har blitt sendt fra Gaustatoppen og vi var spente på mottakelsen. Det var et utrolig proft team bak gjennomføringen og vi har fått mange positive tilbakemeldinger på markedsstuntet, sier Haukaas.

Daglig leder i visitRjukan, Hege Næss, overværte konserten på Gaustatoppen.

- Jeg fulgte konserten live på Facebook. Utrolig flotte tv bilder og en magisk konsertopplevelse. Jeg fikk gåsehud i det artistene avsluttet med «Har en drøm» og solen gikk ned bak horisonten. Jeg sender en stor takk til Håvard Kleven og Halvor Haukaas som trommet dette sammen på rekordtid. Samtidig må jeg oppfordre alle som ikke så konserten live til å se opptaket, avslutter Næss.