Gå til sidens hovedinnhold

Å vende det døve øret til…. Eller kanskje; sitt stille i båten, det går nok over.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Ja, det må vel være taktikken den politisk ledelsen i Tinn er best på…. I alle fall når det gjelder spørsmål fra velgerne. Den siste måneden har flere kommet med ideer, synspunkter og direkte spørsmål rettet til dem uten å få tilbakemelding.

Det er ferietid, må vite! Jo da, men har virkelig alle i den politiske ledelse tatt ferie? De tre lederne for Ap, Frp og H, deres nestledere og varamenn? Har alle ferie på lik tid? Så ille kan det dog ikke være. Det nekter jeg å tro.

Det blir uholdbart om ordfører til enhver tid skal ha ansvaret for å svare på politiske spørsmål fra velgerne. Såpass stor enighet og informasjon må det være på tvers i de tre partiene i posisjon. Noe annet er utenkelig. Delegering er ikke en svakhet, men tvert imot en styrke. Hvis ordfører derimot ikke ønsker å overlate ansvaret til andre under noen omstendighet, ja, da kan ikke ferie være en unnskyldning for at det ikke svares.

Kjære politiske ledelse. Mine spørsmål her trenger ikke noe svar. Men jeg ser fram til at svar på bl.a Erlan Nettens, Steinar Milands, Erling Andresens og Arild Standals leserinnlegg i RA, som tydelig er rettet til dere.

Fortsatt god ferie!

Evy Eilertsen