Norwegian Horse Festival er det største som har skjedd den unge rjukanrytteren Andra Braathen til nå. Dette er et stevne for de beste sprangrytterne i Norge, og det å bli tatt ut til å delta er en drøm gå i oppfyllelse for 14-åringen fra Rjukan.

Andrea Braathen deltar i klasse to ponni, det vil si ponnier som er maks 140 cm høye. Og ponnien Kattborgs Olivia går akkurat under denne høyden.

Over forventning

Onsdagens konkurransedag var den første av tre. Høyden på hindrene onsdag var 105 centimeter, torsdag og fredag er det 110 centimeter. De norske deltagerne hører hjemme på landslaget og elitegrupper. Det er kun rjukanjenta Andrea og ei til som ikke er med på slike eksklusive lag. Ikke rart Andrea er storfornøyd med tredjeplassen sin, hun parkerte mange ambisiøse ryttere på Lillestrøm denne dagen. Hun presterte over det hun hadde turt å håpe på, men har etter rapporten sendt til RA økt selvtilliten sin et hakk nå. Men hun var ekstra spent før konkurransen da oppvarmingen ikke var helt som hun hadde forventet. Nå gikk det ikke som fryktet, tvert i mot, kanskje Andrea er i sitt livs form akkurat nå som det gjelder som mest?

Nå venter to nye konkurranser på den ambisiøse rytteren fra Rjukan.