Banken inviterer damene

TORE PETTERSON: TV-kjendis, kjent fra Sofa og dkal vi danse, Tore Petterson kommer for å snakke om egne erfaringer, etter at han var "I lomma på Silje" og fikk hjelp med personlig øoknomi.

TORE PETTERSON: TV-kjendis, kjent fra Sofa og dkal vi danse, Tore Petterson kommer for å snakke om egne erfaringer, etter at han var "I lomma på Silje" og fikk hjelp med personlig øoknomi.

Artikkelen er over 1 år gammel

Tinn Sparebank har invitert TV-kjendisen Tore Petterson når de inviterer til dameaften i Rjukan huset 20. mars. - Vi ønsker å sette fokus på personlig økonomi og pensjon, sier Torill Holmgard.

DEL

TORE PETTERSON KOMMERDet blir damenes bankaften i Rjukanhuset 20. mars når Tinn Sparebank har inviterert Tore Petterson til å underholde.
- Vi inviterer damer i alle aldre til en morsom kveld der vi samtidig setter fokus på deres egen økonomi. De tenker ofte bare på barna og glemmer egen økonomi. De kan være flinke til å spare til barna sine, men ikke så flinke til å tenke på egen pensjon, og vi ønsker å .
bevisstgjøre, og ufarliggjøre privat økonomi, sier spareansvarlig i Tinn Sparebank Torill Homgard, som mener det er viktig å prioritere seg selv også.

Fant Tore Petterson
- Men det skal være litt moro også, og da vi tenkte på et navn som noen har lyst til å høre på, fant vi Tore Petterson, som jo var på TV i Tv-serien "I lomma på Silje", der han kan fortelle litt om egne erfaringer om økonomi. Jeg veit ikke hva han skal si, men det er da litt av det om å være litt flinkere med egen økonomi, sier Holmgard. Tore Petterson ble rikskjendis i NRKs TV-serie sofa og seinere som TV-dommer i Skal vi danse. Sist så vi ham få hjelp av Silje fra Luksusfellen, for å få orden i sparing og forbruk.

Menn også velkomne
- Vi inviterer jo til en morsom dameaften med mye prat og humor om sparing, aksjefond og pensjon, sier Holmgard, som også vil fortelle om hvorfor sparing er verdens beste idé, og hva som er godemåter å spare på til egen framtid.
- Meningen er ay dette skal bli både læringsrikt og gøy, og vi håper å se masse damer der! Det er fri entré og alle damer er hjertelige velkommen. Men siden det er mat og drikke, er det påmelding for de som vil delta.. Man må melde seg på helst innen 18. mars med mail til banken, eller ved å ringe, eller melde seg på via facebook, sier Holmgard, som forteller at hvis det er noen menn som er veldig interesset, er de også velkomne.

Artikkeltags