Duoen var i starten smått preget aV stundens alvor, og en gang smårotet de med låtrekkefølgen, til humrende fornøyelse fra et publikum som tydeligvis likte det de fikk servert på lanseringskonserten til bandet som har laget et helt nytt ord som nå fronter både nettside og facebookside i forbindelse med lansering og plateslipp. Coleminkai består altså av Randi Mossing på vokal og Per R. Syversen på akustisk gitar, og de lanserte samtidig albumet Confluence i Verdensteateret lørdag, og lanseringskonserten var med rød løper og fakler, og en bar i foajeen og det hele. Det var så god respons på det at de gikk tomme for rødvin, og måtte ha mer før konserten startet.

Suksess
Duoen har fortalt at deres musikalske strømninger flyter sammen i debutalbumet Confluence som ble spilt i sin helhet lørdag i tillegg til en ny og uutgitt.
- Inspirasjonen til Coleminkais musikalske uttrykk kommer fra elvene som møtes i Tinnsjøen og furuskogene oppunder Blefjell. Coleminkai er påskeliljene på fortauet på Glade Hjørnet, seinvinterens snø på Skarven og fugleflokkene i august, sa Randi Mossing, og ga sin hyllest til byen. I første to numre hadde hun en krone på hodet som skal stilles ut i Bø - laget av en lokal rjukankunstner, Malin Gjerde Kvitne. Stemningen på konserten var svært god med god applaus underveis, og koreografien med lys satt som støpt og gjorde sitt til at konserten ble flott. Godt rattet lyd Knut Nyheim og lys av Jostein Dullum sørget for en usedvanlig lekker setting.

Teknisk gitarspill
Per R. Syversen bruker teknikker fra Van Halen og hard-rock. Han implementerer dette med stemmen til Randi Mossing. Gitarspillet er inspirert av Al DiMeola, Sergio Altamura, og har en kjærlighet til jazz, blues og folkemusikk. Randi Mossings sang responderer på gitarklangene med fløyel som tøyler landskap vi skimter av og til. Randi finner sin inspirasjon hos Radka Toneff, Billie Holiday og Sidsel Endresen, men har samtidig med seg et skimmer av folketoner og blå soul.
Nå tenker
- Vi har det slik at dere som møtte ikveld ikke trenger å møte på neste konsert, spøkte Randi fra scenen, men det trenger hun ikke bekymre seg for. Mange av disse kommer nok igjen!