Bygdekvinnelagets årsmøte

Av
DEL

LeserbrevBygdekvinnelaget holdt årsmøte på Tinn Håndverkssenter 23.oktober.

Vi var totalt 18 fremmøtte og det ble foretatt valg. Lisbeth Odden Mossing fortsetter som leder. Vi takker Janne Sundby Geirsta og Kjersti Beckmann for godt styrearbeid, og ønsker Sigrunn Luraas og Tove Kultan velkommen inn i styret. Rett etter årsmøte var det medlemsmøte med lokalprodusert kveldsmat og det var god stemning og trivelig prat rundt bordet. Turid Ree Bjørnerud fremmet et ønske til bygdekvinnelagets medlemmer i forhold til integrering av våre "nye" tinndøler. Hun jobber på voksenoppleæringen og ser alt de kan bidra med, og at dette kan være et samarbeid som støtter opp om integreringen inn i Tinn-samfunnet, hvor begge parter kan bidra og også lære noe. Hun hadde mange ideer rundt dette og åpen for innspill. Så er det medlemmer som kunne tenke seg et samarbeid med voksenopplæringen så ta kontakt direkte med Turid eller gå via styret i Bygdekvinnelaget.

Trimbingo

Bygdekvinnelaget inviterte til andre runde av høstens trimbingo sammen med Barnas Turlag første søndag i november. Turen gikk til Åseral hvor det denne dagen var mulig å få to klipp i turkortet sitt. På Åseral sto det klart til å fyre opp bål og varme nista si. Barnas turlag hadde sørget for nistebokser med godaker oppi oppover hele løypa. Det var ca. 30 stykker som tok turen denne søndagen. Takk til alle som ble med og for samarbeidet med Barnas Turlag.

Trimbingo ble til etter initiativ fra Ann Kristin Marumsrud, og kansje kan vi få til noen nye turer i 2019.

Aktiviteter fremover: binding av julekrans, juleaktiviteter for barna under julegrantenningen i Atrå, og det blir juletrefest 5.juledag. Her kommer en klar oppfordring til medlemmene våre; vi trenger hjelp under arrangementene så send en melding eller ta kontakt med en i styret om du vil bidra, her er det mange små oppgaver og helt sikkert noe for enhver som har lyst.


God førjulstid!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger.

Artikkeltags