- Fornuften har seiret

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevJeg viser til oppslag i RA i går, samt leserinnlegg fra Inger Marie Uros i samme avis. Oppslaget var gledelig lesing! Fornuften har seiret, og det vil ikke bli presset fram noe som ville fått alvorlige og til dels tragiske konsekvenser for mange mennesker, spesielt eldre.

Jeg vil støtte Inger Marie Uros - det er rom som kan brukes på kirurgisk avdeling! Jeg har aldri sett vann eller fuktighet i noen etasje, så hvis noen påstår at det er det, er det løgn. Men det er nå umulig å ta heis fra underetasjen til øvre etasjer og rehabilitering, så vidt jeg kunne se da jeg var innom Radiologisk avdeling. Manglende samarbeid mellom Tinn kommune og Sykehuset Telemark er uheldig!

At Rjukan sykehus ble nedlagt, var tragisk og uklokt, det er så, vi ble ofret, men noe lever. Det må det jobbes for å utvikle, ikke fryse eller drive til noe verre! Alle - enten de er eldre eller yngre - har ikke noen som kan sove hos dem første natt etter utskriving etter operasjon, og avvikling av faste plasser på Eldres hus vil skape mye ensomhet for mange eldre.

Rjukan sykehus bør sees som en del av Verdensarven; selv om bygningene ikke lenger har arkitektonisk verneverdi på lik linje med " company town. Sykehuset var en del av forutsetningen for at det kunne fungere med industriutvikling og befolkningsøkning i så raskt tempo, og både sykehusansatte og folk som jobbet på fabrikken fikk nyte alderdommen i et sosialt bomiljø på Bjørkhaug. Alt henger sammen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger.

Artikkeltags