Tanker rundt NIAs svar til undertegnede

Av
DEL

LeserbrevViser til svar etter mitt innlegg om utstillingen ved Heddal bygdetun. Forsåvidt har jeg vel fått noen svar, om enn de synes noe underlige. Skal ikke dra dette lenger.

Tor Dale Svendsens innlegg taler for både hans og mitt syn i saken. Jeg må bare få komme med en bemerkning. Å være aktuell og interessant, betyr ikke at man nødvendigvis må ty til "morsomheter" for å lokke folk til et museum, og i særdeleshet ikke Heddal bygdetun. Til "morsomheter" har man profesjonelle utøvere som behersker dette området langt bedre enn lekmenn i faget - les museumsfolk med en helt annen spesialkompetanse.

Tror de færreste forventer slike innslag på et museum. Men jeg kan selvfølgelig ta feil. For min del ville jeg blitt meget overrasket om jeg under et besøk i operaen, fikk et pauseinnslag av en standup-komiker, og at intensjonen var å øke interessen for opera, og at operaledelsen i etterkant av mulig kritikk, ville hevde at dette var helt i tråd med formålsparagrafen.

Kverulerende - ja - men jeg tror det er flere enn meg som fant NIAs svar kun som en flom av ord uten egentlig å svare hverken på min eller andres bekymring.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger.

Artikkeltags