Rødgrønt samarbeid - jeg er skeptisk

Av
DEL

LeserbrevKommentar til Ingar Hovdens innlegg i RA «Ja til rødgrønt samarbeid i Tinn» torsdag 22. januar.

Du vil ha samarbeid mellom alle partier i Tinn minus Høyre og FRP, og målet er å knekke Høyre i Tinn. Du minnes nedleggingen av Rjukan sykehus under daværende regjering og Storting, det er det ingen som har glemt, vi er fortsatt i sorg og forbitret over det. Det var et feilgrep som føres videre i disse dager i mange fylker. Tinns leder i Venstre skylder på AP på nettsiden sin. SV’s leder har, sammen med ordfører fra SP har, i RA stått fram og uttalt at Sykehussaken er begge ferdig med, men det var den som brakte dem posisjoner. Da STHF tilbød Tinn kommune å kjøpe bygninger, stemte AP og Høyre for, SV og SP og MDG mot. Hva slags samarbeid kan dette bli. Ingar?

Nå er sykehusbygg muligens solgt, og prisen ble lavere etter forhandlinger som SV, SP og MDG var uinteressert i da de fikk tilbud om forhandling om pris. Verken SV eller SP møtte til paneldebatt på Rjukanhuset.

En annen ting er uttrykket «forpliktende samarbeid «. Mener du at du ønsker en « Tverrpolitisk»’liste ved personlig stemme til enkelte som man blir enig om fordi noen har snakket sammen?

Jeg er skeptisk!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger.

Artikkeltags