Medlemsmøte Rjukan radiumforening

Av
DEL

LeserbrevMedlemsmøte
09.09.19 på Rjukan Gjestegård

Randi startet med noen velvalgte ord fra Gruk før hun ønsket velkommen til de frammøtte. Det er godt å se den «harde kjerne» kommer på møtene våre. Det skulle tyde på at dere trives. Håper alle har hatt en flott sommer og er klar for nytt giv. Referat fra mai-møtet ble lest opp. I midten av juni fikk Randi en henvendelse fra Rjukan barneskole om hun kunne ta imot en sjekk som de hadde samlet inn og ville gi til barnekreftforeningen. Hun takket selvfølgelig ja til dette og mottok en flott sjekk på over 4000 kr som er videresendt barnekreftforening. Det ble også litt publisitet i RA.

Notodden Sykehus har kontaktet oss. De fikk jo oversendt noen penger fra oss i fjor som de skulle bruke til et apparat for blodprøver. Dette apparatet var de ikke fornøyd med så de ønsket å bruke pengene på nytt tv og nye behandlingsstoler som de så sårt trengte. Dette sa vi selvfølgelig at var helt i orden.

Vardesenteret har sendt oss melding om at den elektriske ovnen er på plass med skilt med vårt navn på. Dette var også penger vi bevilget i fjor. Gunnbjørg kunne fortelle at det har kommet inn penger fra Håndtverkssenteret og de også hadde fått solgt mye på Kjerringsveiven. Imponerende som alltid. Neste møte er Kreftdagen. Irene har vært i dialog med Kreftforeningen og vi har vært så heldige å få Generalsekretær Anne Lise Ryel til å komme oppover til oss den kvelden. Hun er som vi skjønner en opptatt dame så pga en reise hun skal ha dagen etterpå har vi besluttet å endre møtetidspunket til 17.30. Altså en time tidligere. Ellers jobber vi aktivt med å få resten av programmet på plass og vi følger at vi er ganske så i rute.
Kolbjørn hadde tatt seg tid til å komme en tur til oss også i kveld. Han fortalte litt fra boka til Halvor S. Haddeland og om hans barndom. Det er mye snakk om barnefattigdom i disses tider, men jammen hadde de ikke det så lett den gangen heller. Tusen takk til Kolbjørn for artige og tankevekkende historier. Randi minnet på tampen at vi har bevilgningsmøte i november. Vi tar gjerne i mot tips fra medlemmer om hvem vi kan bevilge penger til i år.

Da var det klart for kaffe med nystekte vafler og tilbehør. Takk til Gurli og Esther på kjøkkenet som ordner noe godt å bite i hver gang. Åresalg må til og pengene satt løst også i kveld. Etter at flotte gevinster var fordelt til heldige vinnere, kunne leder takke for en hyggelig kveld og ønske alle vel hjem og selvfølgelig velkommen tilbake til vårt årlige Kreftdag-arrangement på Eldres hus om ca 1 mnd.

Irene Havly
Sekretær

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger.

Artikkeltags