Airnb-utleie

Av
DEL

LeserbrevJeg har lest innlegg fra RA om såkalt Airbn utleie . I bolibyggelagenes lover og forskrifter står det at utleie av leilighet bare kan skje ved at eier av leiligheten bare kan skje sammen med de som leier leiligheten . I Ingolfslands Borettslag, Sing Sing vedtok vi for lenge siden at det var forbudt å leie ut leilighet slik det forekommer ved Airbn leie uten at eier er til stede . Dette fordi vi hadde ubehagelige opplevelser med at ukjente mennesker og med fremmed språk leide seg inn. Dette bidro til at våre faste beboere fikk utrygghet og det skapte og tilstander med søppel og urene forhold i oppganger , farting til alle døgnets tider.
Vi var i styret meget skeptiske til dett opplegget da vi jo ikke visste eller hadde noen garanti for hvem som kom og gikk.
Her mente vi at det kunne være grobunn for kriminelle sågar terrorister . Vi nedla forbud mot dette og jeg mener at regjeringen ikke kan sette det til side .

Vi viser til ukritiske opphold av fremmede elementer som ikke identifiserer seg og skaper uro og utrygghet blant våre beboer og ser helst at Stortinget trekker forslag og loven tilbake .

Foreslår at alle borettslag samler seg om dett og protester mot Airbn utleie .Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger.

Artikkeltags