Leserinnlegg fra rjukanrussens russepresident

Av
DEL

Leserbrev

Etter å ha lest nettinnlegget om trøbbel mellom politiet og «russ» som ble lagt ut på Rjukan Arbeiderblads nettside 24. februar, føler jeg det er på sin plass å komme med en oppklaring.

Angående «russefesten» som ble arrangert på folkets hus nå forrige lørdag, var ikke dette en ordinær russefest arrangert av rjukanrussen, men en lukket fest der det også ble avslørt en av årets russegruppers gruppenavn.

Festen var lukket, og det var kun inviterte som fikk slippe inn. Russen hadde ingenting direkte å gjøre angående konflikten mellom to gutter, som ikke er russ, og politiet.

Festen ble også kontrollert av ansvarlige voksne som i samråd med ungdommene som arrangerte stengte festen da de følte det var passelig, ikke på grunn av besøket politiet avga.

Denne konflikten foregikk ikke inne på selve lokalet siden festen allerede hadde blitt avsluttet, og dørene var låst. De to guttene som var involvert i konflikten var ikke inne på festen i det hele tatt.

Det var altså ingen russ involvert i denne konflikten, og ingen russ ble bortvist fra byen. Ingen russ har fått noe skrevet opp på rullebladet denne helgen.

Knut Boksasp Berge, russepresident ved Rjukan videregående skole

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger.

Artikkeltags