Kommunevalget, Frp og «nettroll»

Av
DEL

LeserbrevTinn Frp nådde sitt hovedmål med å komme inn i kommunestyret og å påvirke ordførervalget. Vi hadde tidlig samtaler med Tinn Høyre, og det var H som tok kontakt med Tinn Arbeiderparti. Vi fikk samtidig henvendelse fra ett av partiene i den sittende posisjonen, som også ble purret på da vi ikke svarte med en gang.

Vi avviste denne henvendelsen med at det var uaktuelt. Ap gikk så i sonderingsmøte med H, der det ble utarbeidet en grovskisse til en samarbeidplattform mellom Ap og H. Vi ble forespurt av H om vi kunne støtte denne. Frp fant mye av sin politikk igjen i denne plattformen, og vi støttet den med det krav om at ordføreren ble Steinar Bergsland. Tinn Frp deltok aldri i forhandlingene mellom Tinn H og Tinn Ap, og vil stå fritt fra sak til sak i Tinn kommunestyre. Derfor støtter vi denne samarbeidplattformen, selv om vi ikke er en del av den.
Jeg registrerer på sosiale medier at en del røde, grønne og blå velgere, medlemmer og listekandidater som opptrer som små «nettroll» og «hetser» Tinn Ap, Tinn H og Tinn Frp for deres valg av samarbeid, og at dette er helt uvanlig. Mulig det i Tinn, men løft nesa litt da og se utover kommunene i det ganske land, så vil du se alle mulige samarbeid ut over partigrensene til det beste for lokalpolitikken, lokaldemokratiet og lokalsamfunnet. Dette er absolutt ikke noe uvanlig. Når da ett av partiene i sittende posisjon henvendte seg flere ganger til Tinn Frp, så blir det for dumt, i mine øyne, en del av de usaklige betraktningene og kritikken, især mot Tinn Ap på sosiale medier fra de rødgrønne. Vi er tre lokale partier som vil skape god lokal politikk i Tinn kommune til beste for lokalsamfunnet.


Gjermund Ingolfsland
Kommunestyremedlem for FrP

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger.

Artikkeltags