Husleiesaken… ikke bare en som lider overlast

Av
DEL

LeserbrevApplaus til alle dere som engasjerer seg i denne saken, det er en stor stygg sak som har gjort at to stykker har fått skyld for noe de ikke har gjort, og som de er frikjent for. Selv om selve rettsaken handlet om Torbjørn er hans teamleder en veldig stor del av det, og derfor fått skyld for noen som han ikke har gjort, eller var i befatning med, og han har lidd/lir stort under dette, så JA han er også frikjent.

Syntes det nå i denne forbindelse når det er så mye i media igjen, var på sin plass og viktig å skrive noen ord om akkurat dette, så det ikke blir glemt. Torbjørn sier det selv slik til sin teamleder, sitat: «Du har det mye verre en meg du» slutt. Tenker disse ord taler for seg.
Det kommer masse mer om denne saken ang. teamleder rett over nyttår, og jeg kommer til å skrive et langt leserinnlegg da for å virkelig få denne saken frem, men har en del å ordne i denne saken før det blir gjort, det er også derfor det ikke er skrevet noen om det tidligere heller, men det er vondt å sitte å lese om bare den ene når det gjelder to, derfor måtte jeg nå skrive noen ord om dette.


Taushet, ondskap og feighet gjenspeiler denne saken, så bare skriv.

Veldig flotte reflektert innlegg som har blitt skrevet, fortsett med det

God jul og et mer åpent godt nytt år.

Gro H Johansen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger.

Artikkeltags