Ny periode nye koster!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Tinn SV takker sine velgere for en rekordstor tillit, takk til alle som har bidratt!

Med 18% og fem mandater har Tinn SV over doblet sin oppslutning og økt fra to til hele fem representanter i kommunestyret.

Vi lover å gjøre vårt ytterste for å forvalte tilliten til beste for Tinn kommunes innbyggere.

Først og fremst vil vi gratulere Tinn Ap med et godt valg. Når Ap og SV til sammen går frem med fire representanter, tolket vi i Tinn SV dette som et klart signal om en rødere skifte i tinnpolitikken!

Sp, Ap og SV ville samlet hatt tilnærmet 70% oppslutning, et kraftig signal om at Tinndølene er lei den blå politikken med privatisering, sentralisering og rasering av felleskapets verdier.

Tinn SV har hele tiden har vært åpne for et rødgrønt samarbeid, dette har vi uttalt fra første dag i valgkampen. Samtidig har vi vært tydelige på at et posisjonssamarbeid som innbefatter H, Frp og V, var uaktuelt for Tinn SV på grunn av store ideologiske ulikheter.

Ap stilte strenge krav til oss i et eventuelt samarbeid, akkurat som forventet. Etter vår mening strakk Tinn SV seg langt for å imøtekomme dette, men tydeligvis ikke langt nok.

Vi har stor respekt for demokratiets spilleregler, og Ap har selvsagt sin fulle rett til å velge sine samarbeidspartnere. Når det er sagt, er det for oss noe oppsiktsvekkende og uforståelig, at Ap i Tinn faktisk velger å se bort fra et bredt rødgrønt samarbeid med Sp og SV, til fordel for å skape et knapt flertall med H og Frp.

I perioden 2019 – 2023, vil Tinn SV jobbe aktivt og konstruktivt i opposisjon med våre fem representanter, for å få mest mulig gjennomslag for vår rødgrønne politikk!

Tinn SV ønsker den nye politiske ledelsen i Tinn kommune lykke til!


Marianne Singsaas, Sanja Pasovic, Marianne Skårdal, Trygve Lampe og Jørn Langeland

Kommende kommunestyregruppe for Tinn SV

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger.

Artikkeltags