Hvorfor stemme Frp?

Av
DEL

LeserbrevNå som det er valg hvorfor ikke prøve noe nytt.
Ved årets valg stiller FRP liste med gode kandidater og en politikk for fremtiden.
Jeg har bodd på Rjukan i over 30 år og i den tiden har befolkningen i Tinn Kommune gått ned fra ca 7000 innbyggere til 5700 innbyggere. Ser de fleste partier deler min bekymring, men ingenting ser foreløpig ut til å hjelpe. Dette kan også gjøre det vanskelig for Tinn og være en selvstendig kommune i fremtiden.
Da bør man ikke lenger satse så ensidig på reiseliv som nå, men forsøke og legge til rette for flere industriarbeidsplasser. Industriutvikling er for viktig til at dette bare er noe RNU driver med. Kommunestyret må være mye mer engasjert i dette en det man er i dag. Bl.a er det flere bedrifter som sjelden hører noe fra kommunen vedrørende industriutvikling. Vi må ikke glemme at det er mye god kompetanse innen industri på Rjukan.
Det trengs antakelig en reguleringsplan både for Rjukan Næringspark og Svadde område for å legge til rette for nye bedrifter som kan etablere seg på Rjukan. Man må også se til bygdene for å finne aktuelle næringsarealer.
Kommunen må bidra til et økt samarbeid med kommunens industribedrifter for å skape et godt faglig miljø, og gjøre det attraktivt for bedrifter å utvide samt trekke til seg nye bedrifter.

Dag Einar Flatestøl
6 Kandidat Tinn FRP

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger.

Artikkeltags