- Deilig å se Rjukan fra høyden

Dagens sommerprat er med kommunalsjef oppvekts og kultur, Christine Kollenberg, som bor på Våer. - Synes det er veldig deilig å komme hjem fra jobb og se på Rjukan fra høyden, forteller hun til RA.

DEL

Hvor går ferieturen i år?

Jeg har for det meste vært hjemme og fikset det nye huset mitt. Har satt opp et sømverksted som jeg håper jeg vil få litt tid til etter hvert. Må også alltid ha noen dager ved kysten på sommeren, treffe venner, matlaging og høre musikk. Elsker å surre litt hjemme og synes Norge må være det fineste landet å feriere i på sommeren ... best når knotten har reist.

Ditt beste ferieminne?

Mitt beste ferieminne er fra Italia: Utsøkt middelhavsmat, svømme i havet og å bade i utømmelig hav av kulturelle opplevelser. Blir aldri lei Italia!

Hvis du skulle skifte jobb, hvilken ville du valgt?

Jeg opplever at jeg har universets mest spennende og utfordrende jobb, så jeg ville ikke byttet den for noe annet. Det er viktig for meg å ha mulighet for å utvikle meg faglig og personlig i den jobben jeg har. Føler meg privilegert som har så mange flinke og kunnskapsrike folk rundt meg på alle nivåer. Det er mye humor og positiv innsats rundt jobben min her i Tinn, det liker jeg.

Ut i det blå i Tinn. Hvor drar du?

Jeg trives best i åpent landskap, helst ved havet, men liker også fjellet over tregrensen. Å ligge i hengekøyen på terrassen på Våer er også en herlig natur-kikk for meg.

Noe som er bra med korona-tida?

Det er spennende å se hvordan vi har benyttet eksisterende teknologi. Tror mange møter vil kunne gjennomføres over Teams fremover, det sparer tid, miljø og penger. Tenker også at det skal bli veldig spennende å følge med på følgeforskning om fjernundervisning.

Hvordan ser Tinn ut i 2030?

Drømmer om lyntog til Vemork, men det er nok ikke så realistisk. Kanskje det er andre mer hensiktsmessig og effektive transportmidler som kan binde oss til større knutepunkter? Det hadde jeg likt for Tinn i 2030.

Hva provoserer deg?

Jeg liker ikke dårlig oppførsel, frekkhet eller uhøflighet. Jeg synes vi skal opptre med respekt for hverandre selv om vi har forskjellige meninger om ymse saker.

Bør vi kreve boplikt av toppledere i Tinn?

Kompetanse er viktigst, la det være klart. Toppstillinger er svært krevende og komplekse, derfor er det viktigere at det er rett person med rett kompetanse, ikke rett adresse.Selv valgte jeg å flytte hit, etter at jeg fikk toppleder-jobben. Hvilke tiltak Tinn kommune kan ha fokus på for å gjøre oss til et attraktivt sted å bo for alle, er et mye riktigere og positivt fokus etter min mening.

Ingen sommer uten...

bryggeripasset


Artikkeltags