↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

986 39 077

Besøksadresse

Middelthuns gate 21 C
0368 OSLO
  1. Beskrivelse

Crew media få mer ut av dine kommersielle flater
Crew Media hjelper deg med å få mer ut av annonseflatene dine, og blir mer enn gjerne din nye kommersielle mediepartner.

Vårt mål er å være et moderne byrå på tvers av flere bransjer. Dette får gjennom å fokusere på høy kunnskap om digital teknologi, kombinert med god innsikt i hvordan besøkende oppfører seg på nett.

Noen av våre kommersielle nettsider finner du på Dagbladet forbrukslån, ABC kredittkort og Klikk.no.

Våre kunder får optimalisert sine digitale flater for størst mulig kommersiell utnyttelse. Vi ser på oss selv som et hybrid markedsføringsselskap som hjelper kundene våre med å optimalisere sine kommersielle nettsider.  

I Crew Media har vi spesialisert oss på tredjepartssamarbeid mellom oss, medier og annonsører. Vi arbeider på tvers av alle markedsføringsdisipliner for at noen av landets største nettsider skal få mest mulig ut av sine annonseflater. 

Kombinert med vår kunnskap om SEO, SEM og Content Marketing, blir resultatet engasjerende landingssider som øker konverteringene.

Ønsker din bedrift å se på ulike muligheter for å utnytte dine kommersielle flater? Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat.

Våre kommersielle sider innen lånesegmentet
Vi har utviklet flere vellykkede partnersider for noen av landets største aviser for brukere som skal låne penger. Tjenestene er utviklet med fokus på SEO og konverteringer og gir samtidig brukeren en fin oversikt og informasjon om ulike tilbydere av lån og finansiering.

Dersom du vurderer å forbrukslån, bør du undersøke markedet før du takker ja til et lån. Ulike banker tilbyr forskjellige renter og gebyrer på lånene. For å finne det beste tilbudet må du altså sammenligne disse opp mot hverandre. Hvilken rente du blir tilbudt avgjør totalkostnaden på lånet, og du kan spare mye hver måned på å finne den laveste renten.

Du kan søke om flere forskjellige typer lån:


Tjenestene sammenligner kun banker som er lisensierte finans og kredittselskaper regulert av
Finanstilsynet.

Eksempelrente: 7,90% nominell rente. Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr.

Vi har også laget en side om VPN, her finner du all informasjon du trenger om VPN og en sammenligning av ulike tilbydere. Vi har også utviklet en tjeneste innen webinar.