Bare noen timer etter snorklippen av Atråhallen i 1997 var G-35 ute på parketten med fotballen. Siden har de arrangert ribbeturneringer, fest og moro. Etter hvert er det ikke bare for halvfeite gutter over 35 år med sans for brunost, men også yngre jenter og gutter. Oppmann de siste årene er Raymond Hammeren – Kanari blant venner.

Tar et krafttak

Nå håper han flere blir med på treningskampene i hallen.

–Kall det innendørs løkkefotball. Vi spiller bare for moro og man trenger ikke være god for å være med, reklamerer han.

Dessverre har det blitt færre og færre på trening etter pandemien. Derfor tar han et krafttak for å få opp interessen igjen.

– Vi måtte droppe fredagstreningen nå sist. Veldig synd, men det er trening i dag mandag kveld. Da er det bare å komme, oppfordrer Raymond.

For alle

– Kun for atråværinger?

– Nei, nei for alle som vil være med. Kanskje er det noen som nylig har flytta hit eller har bodd her lenge og som nå finner ut at det er på tide å røre seg litt, møte andre, påpeker han

G 35 vil gjerne ha med flere fra 16 år oppover på treningene.

–Kjedelig om vi må legge ned

– Vi er 6-7 på trening nå. Men får dessverre ikke nok folk med på treningen, sier han og legger til.

– Vi spiller bare for moro og man trenger ikke vær god for å være med. Får vi ikke med flere må vi vurdere hva vi skal gjøre fremover. Kjedelig om vi må legge ned det de gamle gutta bygde opp. Så vi krysser fingrene for at G-35 halvfeit består, understreker han.