Dette skjedde mens du sov – og det var ikke så rent lite

TELEMARK: Det har vært en nydelig sommernatt i Telemark og det er tydelig at folk har våknet opp igjen etter koronakrisen. Det ga politiet nok å henge fingrene i.

DEL

(Telemarksavisa) Flere av dem politiet fikk problemer med hadde fått seg litt for mye å drikke. En av dem var en mann i 40-årene, som måte overnatte i fyllearresten etter at han var både full, aggressiv og vanskelig på byen i Skien.

Politiet fikk melding om mannen fra et utested. Da de kom frem ble mannen bortvist, men dette nektet han å høre på.

Da gikk turen til arresten og politiet anmelder forholdet.

Bilbrann

TINN: Ingen personer kom til skade da det kom inn melding om brann i en mopedbil i Sam Eydes gate på Rjukan sent fredag kveld.

Heldigvis var det ingen åpne flammer på stedet, men hun vanndamp og røyk på grunn av varmegang.

Full båtfører

KRAGERØ: En mann i 50-årene blåste rødt etter at flere personer hadde tipset politiet om en full båtfører inne i blindtarmen.

Båten skal blant annet ha krasjet i bryggen før politiet kom til stedet.

Politibåt på Norsjø

MIDT-TELEMARK: Politibåten var ute på Norsjø i natt. Ved Akkerhaugen kom politiet over en båtfører i 20-årene som fremsto som beruset. Han ble derfor tatt med inn for blodprøve.

Slo til dørvakten

KRAGERØ: En mann i 20-årene ble bortvist og kommer til å bli anmeldt etter at han oppførte seg vanskelig på et utested i Kragerø. Mannen skal blant annet ha slått til en av vaktene på stedet. Politiet var på stedet og tok forklaring fra partene.

Tenåring anmeldt for vold

KRAGERØ: En mann i tenårene blir anmeldt etter at han skal ha slått til en annen ung mann i et privathus i Kragerø fredag kveld. Skadeomfanget er ikke kjent, men den skadde skal ha blitt tatt hånd om av helsevesenet, opplyser politiet.

Tatt for fyllekjøring

En mann i 40-årene er siktet for fyllekjøring etter at han ble stanset i Skotfossvegen natt til lørdag. Politiet sikret seg de nødvendige prøvene og saken blir fulgt opp.

Fyllekjøring uten førerkort

KRAGERØ: En mann i 50-årene ble stanset i Kragerø i natt og blir siktet for promillekjøring. Mannen blir også anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

Tisset på gata

NOTODDEN: En mann i 20-årene må trolig punge ut etter at han ble tatt med buksene nede i Notodden sentrum natt til lørdag. Politiet anmeldte mannen for urinering på offentlig sted.

Truet folk med hammer

PORSGRUNN: En mann i 30-årene ble pågrepet på en privatadresse i nærheten av Kjølnes etter at han knuste ruter og truet folk med en hammer. Det kom først inn en melding om at mannen brukte øks, men dette ble senere rettet opp. Ingen personer skal ha blitt fysisk skadet i hendelsen.

Artikkeltags