Døde etter snøskuter-ulykke

Artikkelen er over 1 år gammel

TOKKE: En mann (30) er bekreftet omkommet etter en snøskuter-ulykke i Tokke.

DEL

(Telemarksavisa) SISTE: Klokken 11.56 melder politiet på Twitter at den skadde mannen er bekreftet omkommet. Mannen er 30 år gammel. Pårørende er varslet.

Det var klokken 11.07, mandag formiddag, at politiet meldte om ulykken som hadde funnet sted ved Gråsteinvatn på Kvannfjølli i Tokke. Politiet meldte da at én person var hardt skadet etter ulykken.

Det er uklart akkurat når ulykken skjedde. Ifølge politiets opplysninger var to menn involvert. Den ene ble hardt skadet, den andre ble lettere skadet. Mannen som er lettere skadet blir tatt hånd om av ambulansepersonell på stedet.

– Mannen som ble lettere skadet har etter hvert klart å komme seg ned til Botnedalsvatn for å melde fra om ulykken. Det er godt over en mil i luftlinje, og man må ta terrenget i betraktning. Dette er midt på vidda, forteller Kråkenes.

Politiet jobber fortsatt med å få kartlagt detaljene rundt ulykken og hva som skjedde.

– Melder er flydd videre til sykehus. Det gjenstår avhør av han så fort det lar seg gjøre. Han er veldig preget av situasjonen, ikke bare fysisk, men også psykisk, sier Kråkenes.

Både luftambulanse, SeaKing-helikopter, samt frivillig mannskap dro inn til ulykkesstedet. Telemark Røde Kors opplyste på Twitter at de bistår med 13 snøskutere og mannskap.

Artikkeltags