Gå til sidens hovedinnhold

En planlagt framtid for ungdommen

I en nær framtid sendes barn ut til livslangt opphold i verdensrommet for å skape en fersk befolkning på en ny planet.

Voyagers er en romskip-thriller fra skaperen av «Limitless», «The Illusionist» og «Divergent», med Colin Farrell, Lily-Rose Depp og Tye Sheridan på rollelisten.

Ja, det er det du kan få med deg på Rjukan kino tirsdag.

Satt til nær fremtid, blir vi med når 30 spedbarn sendes ut på et livslangt oppdrag i verdensrommet. Oppgaven deres er ene og alene å vokse opp, reprodusere seg med hverandre, og skape en fersk befolkning til en ny planet.

Men ting går naturligvis ikke som planlagt.

Oppdraget tar en uventet vending når passasjerene havner i tenårene, og både hormoner og instinkter settes ut av kurs. Vil de klare å fullføre oppdraget, samtidig som individualisten i hver og en av dem begynner å slå rot?

Se traileren under.Voyagers er en thriller i romdrakt, fra regissøren Neil Burger som gang på gang har imponert oss med filmer som Limitless, som har et lignende tema som denne, og en rekke andre.

Allerede hans første; «Interview with the assassin» fikk god kritikk. «The Illusionist» og «The Lucky Ones» det samme. Han har også regissert refilmatiseringen av «The Untouchables», «The Upside» og ungdomsfilmen «Divergent».