Endelig åpner Fjellheisen igjen på fredag

ENDELIG: Dette skriver Gausta Boking på facebooksiden Gaustatoppen: "ENDELIG!! - Fjellheisen åpner i morgen 6.mars kl 10." ledsaget av bilde fra preppemaskina.

ENDELIG: Dette skriver Gausta Boking på facebooksiden Gaustatoppen: "ENDELIG!! - Fjellheisen åpner i morgen 6.mars kl 10." ledsaget av bilde fra preppemaskina. Foto:

Det har ikke manglet på snø i fjellet, og heller ikke på etterlysninger fra brukerne, men nå melder Gausta Skisenter at Fjellheisen er klar for åpning fredag.

DEL

GAUSTA SKISENTER Det er nå to meter snø i fjellet både i bakker og terreng, melder Gausta Skisenter på sin nye app og skisenternes egen tjeneste fnugg.no, og mange brukere i sosiale medier har lurt på hvorfor den siste av heisene i skisenteret ikke har vært i drift. I hele vinter har det dreid seg om at det maksimalt har vært 11 av 12 heiser i drift, og 32 av 35 nedfarter. Fjellheisen er viktig for sammenkoblngen av skisenteret mot Gaustabanen.

Men torsdag ettermiddag melder Gausta Skisenter at Fjellheisen er i drift fra imorgen fredag, og har postet bilde fra preppemaskina i løypene, noe som nok er til stor glede for de som vil bruke skisenteret til fulle.
I tillegg til de to meterne snø som nå ligger i Gaustaområdet, er det meldt mer snø den kommende uka, kanskje så mye som 25 centimeter. det er forøvrig meldt glimrende vær i området fram til søndag, når det blir snø igjen.

Artikkeltags