Gå til sidens hovedinnhold

Fengende Linnea-versjon av megahiten "All for love"

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er ingen tvil om at Magnus alias Morgan Sulele digget Linnea Dales versjon av monsterhiten "All for love" da hun var den tredje ut til å tolke hans låter i hver gang vi møtes lørdag kveld.

HVER GANG VI MØTES PÅ TV2

Han er vel den ukronede mester i fengende norske sommerlåter, Magnus Clausen, som har artistnavnet Morgan Sulele, og lørdag var det han som skulle hylles av de seks andre artistene på TV2s hver gang vi møtes. Etter at Hellbillies vokalist og låtskriver Aslag Haugen hadde fremførst "Høyt over Oslo", og Odd Nordstoga hadde gjort sin tolkning av "Barn for alt" med masse barn innhentet på scenen, var det Linnea Dales tur, og hun hadde valgt å tolke "All for love" som han har skrevet for Tungevaag & Raaban og som ble en monsterhit i store dele av Europa, og som ble nominert til svenskenes Grammis i 2019. Magnus Clausen er nemlig en så populær låtskriver at han er ettertraktet av andre artister.

Linneask versjon
- Jeg hadde veldig lyst til å ta en låt som viser mangfoldet ditt, siden du er en sinnssykt god låtskriver., så jeg skal gjør "All for love", sa Linnea, noe Magnus synes var veldig kult.
- Jeg fikk den melodien i hodet en dag, og refrenget ga liksom seg selv, og som jeg synes klang bra og så ringte jeg Martin (Tungevaag), og så jobbet vi med den til den ble slik, og kom ut med Tungevaag og Raaban, fortalte Magnus.
Linnea stilte i blå kjoledress og hadde laget en linneask versjon, sommerlett og svevende, og like fengende som originalen. Egentlig en forbdring av originalen, og en låt Linnea lett kunne finne på å legge på sitt kommende album.

- Kul låt å jobbe med
- Sjukt kult. Dritkult. Fett. Herregud - Det var så gøy at hun valgte den. Det kom veldig uventet, og hun gjør alltid sitt eget. Det hørtes så ekte ut. Så deg ut, sa Magnus.
- Den kledde deg!
De andre artistene rundt bordet var enige. Det var elegant, mente Tuva. Du kler det soundet der så vanvittig bra , mente Chris Holsten.
- Det har vært en skikkelig kul låt å jobbe med, og jeg håper Magnus digga det, sa Linnea.
- Jeg har fått minner for livet, mente Magnus Clausen
Låtene fra lørdagens utgave av Hver gang vi Møtes finnes på Spotify, og programmet ligger på TV2s strømmetjeneste TV2 Sumo.
Det er to lørdager igjen av Hver gang vi møtes, og det er Frida Ånnevik og Tuva Syvertsen som gjenstår.