Trommer sammen til byfest for folket

LIV PÅ BY'N: Det ble raskt godt med liv i storteltet på Rjukan torg når damene hadde sveiva ferdig i naturen.

LIV PÅ BY'N: Det ble raskt godt med liv i storteltet på Rjukan torg når damene hadde sveiva ferdig i naturen.

Rjukan ILs håndballgruppe står ansvarlig for torgfesten på lørdagens Tinnhælje-arrangenment, der blåturen Fotspor ender på Rjukan torg der New Zodiacs og Iris Coffee Band spiller til fest.

DEL

RJUKAN TORG- På torget er alle hjertelig velkomne, og vi håper mange blir med på en sommerfest med god musikk, mat og drikke, sier Hanne Sletta og Erik Wang i RILs håndballgruppe. Tilnnhælje har trommet sammen til festligheter hele dagen på torget, med Kulturkraftverket som underholdningsgarantist på dagtid, mens det også er markedsboder der. På kveldstid gjøres det klart for Fotspor som tar de påmeldte på blåtur opp fra Rallarparken og opp i Villaveien. den turen ender på torget, der det altså er trommet til fest i storteltet som, som banlig er satt opp av håndballgruppa. Og det er også håndballen som står for arrangenentet der, akkurat som i Tveitoparken sist.

- Det er ikke kommet så godt fram at denne festen er åpen for alle over 18 år, også de som ikke deltar på fotspor. For Fotspor-deltakerne ligger mat og festinngang i billetten, mens andre kan kjøpe billetter hos oss i døra på torget, forteller Wang.
- Byfesten startter klokka 21, og vi håper det kommer mange. desto flere desto mer moro, sier Sletta som mener det blir bra uansett vær.

Artikkeltags