Egen nettside for Location Rjukan

FILMRJUKAN.COM: Det nye nettstedet som skal hjelpe med å skaffe film- og tV-produksjoner til Rjukan og Tinn er oppe og går. Slik ser åpningssida ut.

FILMRJUKAN.COM: Det nye nettstedet som skal hjelpe med å skaffe film- og tV-produksjoner til Rjukan og Tinn er oppe og går. Slik ser åpningssida ut.

Rjukan og Tinn har fått et nytt nettsted som kanskje bedre enn noen gang tidligere presenterer kommunen og byen via bilder. På nettadressen filmrjukan.com er fokus lokasjon for film og tv-innspllinger, men hensikten er å spre det slik at flere blir klar over stedet.

DEL

NETTSTEDET FILMRJUKAN.COMDet jobbes jevnt og trutt med Rjukan og Tinn som location for filminnspillinger og David John Smith i Norway Communicates som er samarbeidspartner på dette presenterte for Tinn kommunestyre hva man jobber med på området. Samtidig presenterte han nettsiden filmrjukan.com som er nettstedet man skal henvise til for aktuelle aktører. Nettsida er blitt til i tett kontakt med oppdragsgiver visitRjukan.

Flotte fotografier
Filmrjukan.com er nå oppe og går, selv om nettsida fortsatt er under opparbeidelse. Det er imidlertid allerede et imponerende arbeid som er gjort av New Zealand-baserte Ian Brodie som gjennom sitt forma Location Guides. Broadie har tidligere laget et loaction-hefte som riktignok fikk litt pepper som følge av enkelte fakta- og skrivefeil, men det er klart at det ikke finnes et mer lekkert nettsted som presenterer bilder fra Rjukan. Brodie har selv tatt mange av bildene, og er tilgjengelig for tilbakemelding.

- Nydelig sted
Ian Brodie er godt fornøyd med de første tilbakemeldingene, men minner om at dette er et arbeid i progresjon, selv om det ved første titt ser så godt som fullkomment ut.
- Rjukan og Tinn er et virkelig nydelig sted, så det var ikke vanskelig å finne gode motiver, sier Brodie, som også er i jevn kontakt med visitRjukan og Steinar Bergsland. Brodie har jobbet med en rekke lokasjoner rundt om i verden, deriblant i hjemlandet New Zealand som har hatt enorm effekt av Ringenes Herre og Hobbiten-filmene.
- Steinar er godt involvert, og jeg regner med at jeg kommer tilbake i 2019 for å samle mer materiale, ta flere bilder og utvide nettsida, sier Brodie.

Skape oppmerksomhet
- Nå er det viktigste å få oppmerksomhet rundt nettsida, og alle er velkomne til å spre den gjennom sine kanaler. Og dersom man har noen innspill, send dem på mail til meg, sier Brodie, og oppgir mailadressen som også står på nettsida, ian@ianbrodie.nz.
- Hensikten er å spre det slik at flere blir klar over stedet, sier Brodie, som synes det er perfekt at nettsida først blir kjent for tinndøler gjennom RA. Det er visitRjukan som er kontakt når det gjelder de som er på jakt etter riktig lokasjon i Tinn.

Artikkeltags