Finner lille Uniteddy hjem igjen?

FORTAPT? Denne lille knallrøde United-bamsen håper nok at eieren redder den fra betong og asfalt-jungelen den var så uheldig å ramle ut av vogna til - midt mellom delegaten og Rjukan kirke.

FORTAPT? Denne lille knallrøde United-bamsen håper nok at eieren redder den fra betong og asfalt-jungelen den var så uheldig å ramle ut av vogna til - midt mellom delegaten og Rjukan kirke.

Den lille bamsen UniTeddy ligger øde og forlatt langs fortauet i en søndagstravel sommerby. Finner den noensinne hjem igjen til sin antagelig påtvugne Manchester United-fan av en eier.

DEL

Vi lever i et bruk-og-kast-samfunn, i alle fall er vi lært opp til det. Men eieren av denne lille bamsen er kanskje ikke helt introdusert til den tankegangen. For den lille røde United-bamsen har noen nemlig mistet på vei fra Rjukan sentrum, langs O-Typehusene. Noen, som ikke kunne påta seg noe fadderskap, har imidlertid funnet den, og satt den opp langs murkanten, slik at den fikk se etter trafikken av de passerende, i håp om at rette eier vil savne den ganske snart, og finne den igjen etter at mamma eller pappa har gått ruta tilbake etter sikkert mye går og tenners gnissel.

De lille røde Manchester United-bamsen, vi satser på den heter Uniteddy, har mistet alt den eide hele verden, og håper at et lite under skal skje, at den skal finne tilbake til den lille eieren som er sønn eller datter av en Solskjær-fan. Akkurat nå er den fortapt i en jungel av asfalt og betong, og heldigvis er været denne søndagen det beste, så det ikke blir en våt og kald affære å være så langt hjemmefra.
Mon tro det går bra. Når alt er så ille og man er så liten, så er det tross alt bedre å være lysende rød enn å være grå!
Så er vi spent på om Uniteddy finner hjem, eller finner et nytt hjem. Det finnes jo tross alt et lite håp om en god slutt på denne bamsehistorien. Det har tross alt vært mange som har blitt gode på bamsejakt på Rjukan tidligere i disse koronatider. Det kan komme til nytte nå, Uniteddy!

Oppdatering: Dagen etter var Uniteddy borte fra gata. Kanskje han har kommet hjem?

Artikkeltags