Man kan neppe kalle den norske filmklassikerkomedien Fjols til fjells fra 1957 en stor film, men den er uansett en svært elsket klassiker, av én grunn - Leif Juster. Det er derfor mildt sagt som å hoppe etter Poppe når Herbert Nordrum spiller Poppe i den nye filmen der
alt som kan gå galt, går galt. Det er plotet bak det som kalles påskekomedien Fjols til Fjells, som altså slippes i vinterferien.
Fjols til Fjells er en oppfølger til og inspirert av originalfilmen fra 1957, og altså ingen remake. Filmen utspiller seg i den moderne norske fjellheimen og tar med skjevt blikk for seg både gammel og ny påskeferietradisjon og party-party.

Litt for serviceinnstilt?
Den unge og altfor serviceinnstilte hotellresepsjonisten Poppe må brått og uventet ta ansvaret for hele hotellet gjennom den hektiske påskeuken da noe uventet skjer. Det oppstår umiddelbart kaos når krevende skigjester, frustrerte hyttenaboer, klønete dansker, festglade ungdommer og misfornøyde ansatte møtes til en påskeferie fylt med de merkeligste historier, konflikter og overraskelser. Og det blir ikke enklere når det skal legges til rette for et tradisjonelt barneskirenn, en gigantisk afterski og en respektfull feiring av påskens egentlige budskap – samtidig! Påskekatastrofe!

Rollelista
I rollene, foruten Herbert Nordrum som poppe, møter vi flere kjente, ikke minst fra Hotel, Cæsar som Anette Hoff og Nader Khademi. i tillegg møter vi Nils Vogt, Christian Skolmen, Bjarte Hjelmeland og Janne Formoe. Nok komiskuespillere til at dette kan bli bra, selv om mye avhenger av Karsten Fullus manus. Han står bak de tre nye Flåklypa-filmene, Kaptein Sabeltann, Kurt blir grusom og dansefilmen Battle. Debutantregissør når det gjelder spillefilm, Petter Holmsen, har tidligere laget Aldri voksen for TV, samt en rekke kortfilmer.