Onsdag er det ny Marvel-film som har verdenspremiere på Rjukan kino; "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" fra Marvel Studios åpner MCU multiverset og flytter grensene lenger enn noen gang før.

Regissør Sam Raimi er en mester i skrekk og spenning, og er ikke ny i superheltuniverset. Han har tidligere regissert og produsert Darkman i 1990 og den originale Spider-Man trilogien. Han er også kjent for Army of Darkness og En enkel plan.

Det er Benedict Cumberbatch vi møter i hovedrollen som Doctor Strange, men du møter også skuespillerne Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong og Rachel McAdams blant mange andre. Filmen har fått 12 års aldergrense.

Reis inn i det ukjente med Doctor Strange, som ved hjelp av gamle og nye allierte, krysser underlige og farlige alternative virkeligheter i multiverset for å konfrontere en mystisk ny motstander. Filmen skyver fantasy-sjangeren i en mørkere og mer skumlere retning. I starten av Doctor Stranges reise inn i mystikkens verden, blir han stilt ovenfor en verden mye større enn han klarer å forstå. Den Gamle sier "Hvis jeg forteller deg alt, vil du løpe herfra i frykt".

Vær OBS på at Doctor Strange in the Multiverse of Madness inneholder flere sekvenser med blinkende lys som kan påvirke de som har lysfølsom epilepsi eller har andre former for lyssensitivitet.