G19 igang med storseier

DET FØRSTE G19-LAGET PÅ LENGE: Bak f.v. Elias Barlindokk, Olav Barhellestøl, Moha Said Ahmed, Hein Hope, Lars Jensen, Gard Fagerholt Flaato, Eilev Bjørtuft Bråthen, Truls Grindalen Stang, Jonas Persson, Martin Skrindebakke, foran f.v.: Gisle Andersen, Erik Mathisen, Helge Barhellestøl, Joakim Solvold Larsen, Jeton Minushi og fremst William Sønstebø Tangstad.

DET FØRSTE G19-LAGET PÅ LENGE: Bak f.v. Elias Barlindokk, Olav Barhellestøl, Moha Said Ahmed, Hein Hope, Lars Jensen, Gard Fagerholt Flaato, Eilev Bjørtuft Bråthen, Truls Grindalen Stang, Jonas Persson, Martin Skrindebakke, foran f.v.: Gisle Andersen, Erik Mathisen, Helge Barhellestøl, Joakim Solvold Larsen, Jeton Minushi og fremst William Sønstebø Tangstad.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

For første gang på svært lenge har Rjukan og Tinn et Gutter 19-lag i seriespill, og torsdag dro de igang med stil, ved å vinne 7-2 mot Heddal.

DEL

RJUKAN / TINN MED NYTT LAG I SERIESPILL Det er en ikke reint liten begivenhet det faktum at Rjukan og Tinn igjen har meldt på et G19-lag i seriespill. Av de RA snakker med, er det ingen som husker sist det skjedde. I svært mange år har spillere i den alderen stort sett vært koblet mot A-lagene til Rjukan og Tinn.
Flere av de som spiller på nye Rjukan / Tinn G19 er riktignok involvert i Tinn / Rjukans A-lag, men det er tross alt et fåtall av de som mønstret på Bjørn Myhres Plass torsdag kveld.

- Aner ikke hvor lenge
- Nei, jeg aner ikke hvor lenge siden det er. Det klarer jeg ikke å hente fram, sier oppmann for laget Ulf Andersen.
- Nei, har ikke peil. Det har jeg ikke klart å finne ut, men det er lenge siden, sier fotballgruppas leder Åshild Langeland.
- Minst ti år siden, sier spillende trener Olav Barhellestøl, som var veldig gira før kampen.
- Målet vårt er å vinne hver kamp, og jeg synes vi har et veldig godt lag, med mye gode spillere!
Det gjenstår å finne ut hvor lenge det er siden det var et G19-lag i Tinn, men foreløpig har vi ikke fasiten.
- Vi hadde juniorlag, men det har vært G16 med overårige, og at juniorer har spilt på B-lag opp til 18, men jeg tror ikke vi har hatt G19-lag så lenge jeg kan huske. Så det er artig at de er så mange. Men min hukommelse er ikke 100% på det, sier Bjørn Myhre.

Mye å glede seg over
Og starten på nye Rjukan / Tinn G19 var god. For allerede etter to minutter var hjemmelaget i ledelsen. Og hvem andre enn spillende trener dro det hele igang med et flott skudd i nettmaskene bak Heddals keeper. Fire minutter seinere satt 2-0 ved Gard Fagerholt Flåto, og 3-0 satt etter 18 minutter etter det ved Erik Mathisen og 4-0 etter 24 minutter ved Jonas Persson . Jammen ble det ikke 5-0 fire minutter seinere ved Elias Barlindokk, før Heddal reduserte før førsteomgangen var over til 5-1, men Rjukan fortsatte i andre omgang på regnværet på Bjørn Myhres Plass. Heddal reduserte til 5-2 i starten på andre omgang, før Jonas og Gard la på med sine andre til 6-2 og 7-2, og Heddal fikk en lang tur hjem.

- Godt forberedt
- Det kom et par gutter til meg og spurte om vi ikke kunne få til et G19-lag, og de var godt forberedt. De hadde en lang liste med navn. Jeg var jo litt i tvil, men de hadde gjort så godt forarbeid at vi sa ja til det. Og det var helt sikkert riktig, for de er jo mange, sier gruppeleder Langeland, som selv overvar kampen i regnværet.
Det var hyppige spillerbytter, og laget fikk vist at det bor mye fotball i dem.
- Det var en bra start! Sier Ulf Andersen, som mer eller mindre har fulgt gutta siden de var små. De trengte en lagleder, og da sa jeg ja. Det er mange her som har spilt mye, og flere er blitt med igjen på laget, så jeg synes det ser bra ut, sier Andersen.

Artikkeltags