Dilla på hoppeslott

STOR SUKSESS: - Det er ingen tvil om at dette er en suksess, og nå er hoppeslottet altså til utlåns, sier Åshild Langeland, og viser til at det også blir i bruk på stadion denne søndagen.

STOR SUKSESS: - Det er ingen tvil om at dette er en suksess, og nå er hoppeslottet altså til utlåns, sier Åshild Langeland, og viser til at det også blir i bruk på stadion denne søndagen.

Artikkelen er over 1 år gammel

Frivilligsentralens kunne endelig presentere sitt nye hoppeslott på Fotballens Dag, og for å si det slik; Det tok av! De som ikke fikk prøvd det lørdag, kan få sjansen søndag på volleyballturneringen som fortsatt pågår.

DEL

PREMIERERjukan Frivilligsentral fikk støtte til kjøp av hoppeslott som de skal låne ut til arrangementer i Tinn, men det har ikke vært i bruk før på Fotballens Dag lørdag. Da med unntak av at kulturkontoret har blåst det opp og testet det med Frivilligsentralen.
- Det har vært flere som har forespurt og lånt det, men da har været ødelagt. NM i snøvolleyball skulle brukt det, men da ødela været med for mye vind, for det er noen værforbehold, sier Åshild Langeland, som både bestyrer fotballen som leder av fotballgruppa og Frivilligsentralen. Da var det en no-brainer at det skulle i bruk i finværet denne helga på Rjukan stadion.

110 kg
Men hvorfor hoppelott?
- Det er flere frivilligsentrasløer som har det til utlån, og da idéen kom, så søkte vi penger og fikk det. Det veier 110 kilo, så vi har sliti for å rulle det fram, sier Langeland, som likevel ikke angrer på det når dun ser aktiviteten.- de ter nesten så de glemmer fotballens dag, de minste. Det er nesten for stor suksess, ler Langeland.Og der har hun ordene i behold, for enkelt har nesten tydd til tårene når de måtte tilbake for å spille kamp.

Også søndag
- Det er ingen tvil om at dette er en suksess, og nå er hoppeslottet altså til utlåns, sier Langeland, og viser til at det også blir i bruk på stadion søndag. Da fortsetter nemlig Møbelringen Rjukan Open NorgesTour på stadion.- Volleyballen fikk ikke brukt det i\under sabøvolley-NM, men søndag er det på plass på asfalten ved den provisoriske banen, og da kan alle som ikke fikk brukt det, eller brukt det nok komme å teste det ut, helt gratis, sier Langeland.

Artikkeltags