Fortsatt plass til 50 på Takk og Pris

Byr på Prisgalla: Åshild Langeland. VIvian Mathisen og Marit Kvitne håper på full kinosal når kommunens gjeve priser deles ut fredag 22. november.

Byr på Prisgalla: Åshild Langeland. VIvian Mathisen og Marit Kvitne håper på full kinosal når kommunens gjeve priser deles ut fredag 22. november.

Det er fortsatt ledig plass på fredagens prisutdeling "Takk og Pris" i Rjukan kino. - Folk på Rjukan er seine med å bestemme seg, men det er nå ca 50 billetter igjen til en symbolsk pris, sier Robert Jenbergsen.

DEL

FEIRER FRIVILLIUHETENDe nominerte er invitert, og har fått reserverte plasser, mens resten av billettene er lagt ut for salg for 50 kroner på kinoens nettside, men folk har ikke kastet seg over hittil i hvertfall.
- Det er fortsatt igjen ca 50 billetter, og alle som vil kan kjøpe dem nå før fredag, ellers selger vi evt. gjenværende billetter i døra, sier Jenbergsen, som regner med at billettsalget tar seg opp nå. Han sitter i komitéen for arrangementet som er tenkt årlig i desember.

Arrangementet skulle egentlig vært i forbindelse med den nasjonale Frivillighetens dag, men er i år flyttet til førstkommende fredag. Fra neste år er det tidlig desember som er datoen, for man håper dette blir en årlig foreteelse.
- Alt er i rute, og vi gleder oss til å sette igang. Det starter klokka 18 med litt mat og mingling, og så er det høydepunktet med prisutdeling i kinoen, så da håper vi folk møter så det blir fullt hus, sier Robert Jenbergsen på kulturkontoret.
På arrnagmentet skal Tinn kommunes kulturpris, byggeskikkspris, frivilighetspris og dialektpris deles ut, og i tillegg skal Telemark Idrettskrets som er fondsstyre i Sam Eydes Idrettsfonds dele ut Sam Eydes Idrettsfonds stipend.

Link til billetter Takk og Pris

Artikkeltags