Gausta Skisenter har fått mye publisitet rundt sin foodtruck-idé, og nå har den blitt flyttet fra dag til dag i bakkene på Gaustablikk.
- Det har vært kjempestort. Vi ser at folk deler innlegg om denne overalt, så det føler vi har slått blink, selv om det er litt tidlig å se det etter fire dager med vinterferie, sier hotelldirektør Ane Johnsen ved Gaustablikk.
- Den er tatt veldig godt imot, og for vår del er det viktig merkevarebygging av det deles i sosiale medier. Folk synes det er moro at den beveger seg rundt fra dag til dag. Nå har den hatt stopp i Svarten igår, og skal skal til Vatnedalen idag, og skal bevege sreg fra dag til dag, og for eksempel i Vatnedalen er det jo ikke noe mattilbud fra før, så denne idéen er jo blitt viktig for oss, sier Johnsen.

Fransk hot dog
Nå skal den være i Vatnedalen fram til onsdag, hvor den tar turen til "Koffertlokket" før den fra fredag vil stå på Brendstaultoppen.
Hva er mest populært av det som tilbys?
- Vi tilbyr fransk hot dog, og det har vært en hit. Vi må nok tenke på at folk kjører inn til trucken, og har hansker på seg. Da er fransk hot dog prakytisk, og blir valgt av flest, sier Johnsen. Fransk hotdog er en pølse med ketchup, sennep og remulade stappet ned i en baguette. Den ligger også i en papirhylse, og er lett å spise selv med store vintervotter. I tillegg er det bakt potet, varm og kald drikke og Pannekake med fyll som går unna.
- Lørdag var det skikkelig pølsefest med masse folk, der de kunne spise så mye de ville. Det var utrolig populært, forteller Johnsen.

- Foreløpig i liten skala
Men hvordan opplever folk at den flyttes hele tida? Den blir vel fort savnet?
Grunnen til at vi flytter er jo at folk kan oppleve den, og foreløpig har vi ikke så mange tilbakemeldinger om det. Dette skjer jo foreløpig i ganske liten skala, men det vokser litt etter litt. Det er viktig for oss å kunne tilby mat ute i løypene, og der det er langt til noe spisested. Det har i alle fall vært veldig morsomt, og den er jo den eneste i Norge. Det blir spennede å se om andre lager noe tilsvarende. Vi regner jo egentlig ikke med noe annet, ser Johnsen.