Ny leder i håndballen

LEDERBYTTE: Einar Rist overlater styreroret i Rjukan ILs håndballgruppe til Knut Aas, og konsentrerer seg om vervet som leder i idrettslagets hovedstyre.

LEDERBYTTE: Einar Rist overlater styreroret i Rjukan ILs håndballgruppe til Knut Aas, og konsentrerer seg om vervet som leder i idrettslagets hovedstyre. Foto:

Av

Einar Rist takker av som leder i Rjukan ILs håndballgruppe, og overlater stafettpinnen til Knut Aas, mens Rist konsentrerer seg om hovedstyret i idrettslaget.

DEL

HÅNDBALL Rjukan IL Håndball avholdt sitt årsmøte mandag kveld, og gjør store utskiftninger i styret. Einar Rist overlater styrevervet til håndballens keeperkjempe Knut Aas, etter å ha vært endel av håndballens nye store oppgangstid.

Einar Rist ble i mars også valgt som leder av Rjukan ILs hovedstyre, og velger å konsentrere seg om den jobben i RIL Hovedstyre framover

På dispensasjon

- Jeg kommer fortsatt til å være interessert i håndball, sier Rist, og viser til arbeidet med en ny flerbrukshall på Rjukan får hovedfokus framover i hans funksjon som leder i hovedstyret.. Det var også begrunnelsen for at han ikke ønsket gjenvalg i håndballgruppa, og det er også i håndballens interesse at det jobbes god med flerbrukshallsaken framover.

Som kjent spiller håndballen på dispensasjon i Rjukanhallen. Ikke bare det uforsvarlige i liten sikringsavtand fra banestrek og til vegg, men også i størrelsen på spilleflaten i Rjukanhallen, som er for liten i forhold til håndballens målkrav, og en ny spillehall er et avgjørende mål også for håndballen på Rjukan.

Mye nytt i styret

Med seg i det nye styret får Knut Aas med seg de nye styremedlemmene Ole Kristian Samuelsen, Aisha Dyba, Stine Bull og Margit Ingolfsland, i tillegg til at Dorthe Angen, Hanne Sletta og Erik Wang fortsetter fra før.

De som gikk ut av styret foruten Rist er Aud Ausland, Kathe Bråthen Angen, Bente Jørgensen og Isak Langeland.

- Ellers vil jeg som avgått leder få takke dere for det fine og gode samarbeidet vi har hatt med i de 2 årene jeg har sittet. det har vært to spennende år, sier Einar Rist, og viser til stor utvikling og ikke minst gaven på 500.000 kroner fra en tidligere rjukanmann som hadde hatt stor glede av håndballmiljøet.

Artikkeltags