Gå til sidens hovedinnhold

Håndballen ruller igjen - fem lag i aksjon, fire hjemme i Rjukanhallen

Det er sannelig blåst liv i rjukanhåndballen etter korona. Fire lag spiller hjemme i Rjukanhallen lørdag og søndag.

Men damene sesongdebuterte hjemme mot Teie med seier 21-11 sist søndag, er det klart for at herrelaget skal dra igang sesongen på søndag.

Jenter 15 har dobbeltkamp, borte lørdag mot Bamble 2 og hjemme søndag, gutter 12 bortekamp i Lundehallen, er det Jenter 11 som spiller eneste hjemmekamp lørdag mot Seljord. Det skjer allerede klokka 12.

Men søndag kan det bli god gammeldags rjukanhallen-stemning, for første gang på halvannet år. Det begynner 12.30 med Jenter 15 mot Skarphedin, før herrelaget skal ut i tøff kamp mot Urædd 2 i 4.divisjon, før damene avslutter 15.30 med kamp mot Urædd/Hei i damenes 4. divisjon.

Håper folk kommer

- Vi håper det blir skikkelig godstemning hallen på søndag. Det er nesten ubegripelig lenge sien sist vi hadde en slik hjemmedag, sier speaker og tidligere leder i håndballgruppa Einar Rist. Rjukan ILs leder synes spillerne fortjener ekstra oppmerksomhet når de har klart dra igang igjen etter korona.

- Det er ingen selvfølge, for lagidrettene sliter etter at det har vært stillstand i norsk idrett etter denne pandemien. Jeg synes det er gledelig at både damene og herrene er igang igjen, og at aldersbestemt håndball ruller. Jeg vet at jenter 15 håper på å få rekruttert flere spillere, men de fortjener alle et publikum nå til helga, sier Rist.