Her er Jørns heftige MGP-låt

VIDEOEN: Jørn Lande har sluppet den offisielle videoen til "Faith Bloody Faith" som han skal fremføre i den første delfinalen i Melodi Grand Prix lørdag.

VIDEOEN: Jørn Lande har sluppet den offisielle videoen til "Faith Bloody Faith" som han skal fremføre i den første delfinalen i Melodi Grand Prix lørdag. Foto:

Jørn Lande slapp tirsdag kveld låta som han skal konkurrere med i Melodi Grand Prix på lørdag, med offisiell video.

DEL

Rjukans store tungrockstemme Jørn Lande har sluppet den offisielle videoen til hans Melodi Grand Prix bidrag. «Faith Bloody Faith» heter låta som er en episk tungrock låt som absolutt har både allsangappell og der Jørn får fram sitt store stemmeregister.

Låta er en slik som vokser voldsomt fra gjennomhøring til gjennomhøring, og den burde sitte allerede etter andre lytt, noe som kan tyde på at bookmakerne har et poeng når han er i ferd med å bli en liten favoritt til å gå videre.

Uansett vil han nok trenge patriotismen fra Rjukan, Telemark, Fredrikstad og Viken for å gå videre på lørdag.Jørn slapp låta og videoen tirsdag kveld på sin Facebook-side, og i løpet av kort tid hadde han fått over 1000 likerklikk. Der fant man videoen både på Facebook, men også med link til Spotify, Apple music og Youtube.

Artikkeltags