Noen lærer aldri. Etter noen års pause er det klart for den fjerde kinofilmen om den vågale gjengen fra den populære MTV-serien.
Gjør deg klar for 95 minutter med halsbrekkende galskap fra manges favorittgjeng med tullinger!

Kinosjef Robert Jenbergsen hadde opprinnelig ikke tenkt å sette opp denne, noe han blant annet overfor Radio Rjukan forklarte med at det var veldig mye film som kommer nå, og noen filmer mister oppmerksomhet i kamp mot Batman og Spider-Man.
- Jeg må gjøre noen valg, og da blir det noen filmer som jeg vel egentlig ikke har så stor tro på lenger får et besøk på Rjukan, som jeg dropper å sette opp, som f.eks. Jackass, sa Jenbergsen, og la til. Men folk må gjerne si seg uenige.

- Jeg lytter jeg, vettu. Det er kundene vi er til for, så derfor måtte jeg snu på denne. Det var noen som ønsket seg den gitt, så da blir det mulighet både søndag og tirsdag, sier Jenbergsen.Gutta som sjokkerte TV-seerne med å skyte seg selv ut av kanoner, bli taklet av rasende okser og kreative tatoveringsseanser er endelig tilbake - like lekne og vågale som før. Alder er intet hinder når Johnny Knoxville, Steve-O, Wee Man, Preston Lacy og mange flere byr på sine legemer til både repriser av gamle stunts og nye idéer.