-Jeg er godt fornøyd med at det endelig er mulig å arrangere og ikke minst delta i den type løp igjen etter nedstengingen i fjor. Tilfreds er jeg også med at jeg klarte å sette ny personlig bestenotering, sa Johnny etter at han hadde blitt klokket i mål på 1 time, 33 minutter og 23 sekunder.

Han syntes det var oppløftende at han forbedret seg med rundt to minutter i hovedstadsgatene.

Ingen ungutt

Det til tross for at han ikke er noen unggutt lengre. Johnny har rundet 52 år og har for lengst nådd veteranalder. Treningsiveren og motivasjonen er det fortsatt ikke noe å usette på. Myhra har opprettholdt motivasjonen selv om det har vært en lang periode med få løpsarrangement. Det meste har blitt utsatt eller avlyst. Den erfarne Rjukan-løperen har i den perioden trent bra.

Liker å løpe langt

-Vi er en liten gjeng som møtes for å trene flere ganger i uka. Halvmaraton er en distanse jeg har stor sans for selv om jeg også har løpt maraton. Jeg sliter med en hæl og sånn sett holder det med halve distansen akkurat nå, sier Myhra som har til gode å løpe helmaraton i utlandet. Han har som de fleste som liker å løpe langt, et håp om at det skal være mulig å få testet ut et storbymaraton.

-Hva er så spesielt med Oslo Maraton ettersom du stiller år etter år, Johnny?

-Først og fremst at det er mange som er med og at det bruker å være god stemning og atmosfære i hovedstaden denne lørdagen. For meg som så mange andre fungerer Oslo Maraton som et treningsmål. Jeg kombinerte i år deltakelsen der med å besøke datteren som bor i Oslo. Det sosiale er også viktig i forbindelse med arrangement som dette, sa Myhra til lokalavisa.