Gå til sidens hovedinnhold

Jørn Langeland bekreftet som SVs ordførerkandidat

Artikkelen er over 2 år gammel

Det ble få endringer på valglista da SV holdt sitt årsmøte på Såheim Folkets Hus mandag kveld.. De fire som var foreslått på topp kumulert gikk også igjennom uendret, med Jørn Langeland som ordførerkandidat.

VALG 2019

Tinn SV hadde besøk av den nye fylkeslederen for Vestfold og Telemark Grete Wold og rikspolitiker Kari Elisabeth Kaski, som begge hadde sitt å si til forsamlingen som møtte på årsmøtet, før de gikk til valg på høsten kommunevalgsliste og lokalt partistyre.
Marianne Skårdal ble gjenvalgt som leder, Sanja Pasovic ble nestleder, og Jenni Kvaran ny sekretær, mens Palma Marie Sebu ble gjenvalgt som kasserer, og Jørn Langeland gjenvalgt som styremedlem.
Inn i styret kom også Steinar A. Miland, Trygve Lampe og Mahamad Nabel Deeb mens på varaplass ble Robert Jenbergsen, Jane Elisabeth Leidal og Knut Løberg. Øivind Rogne Olsen ble gjenvalgt som revisor.

Jørn Langeland ble bekreftet som partiets nye ordførerkandidat, og er kumulert, foran Sanja Pasovic, Marianne Skårdal og Trygve Lampe, som også alle er kumulert, foran hele 27 andre kandidater å velge i på lista.
- Jeg er stolt og ydmyk av å få stå på topp, og sammen med en så dyktig og mangfoldig gjeng, sier Jørn Langeland til RA.

Tinn SVs kommunevalgliste:
1-2: Jørn Langeland
3-4: Sanja Pasovic
5-6: Marianne Skårdal
7-8: Trygve Lampe
9. Jenni Kvaran
10. Robert Jenbergsen
11. Marianne Singsaas
12. Mohamad Nabel Deeb
13. Anne Helen Eide
14. Christian Lauluten
15. Åse Buberg
16. Anders Mossing
17. Manca Mokorel
18. Knut Løberg
19. Hilde Rollag
20. Kjetil Djuve
21. Jane Elisabeth Leidal
22. Palma Marie Sebu
23. Mahmoud Dib
24. Lena Engell Ødegård
25. Helene Kittelsen
26. Connie San Pedro
27. André Trondsen
28. Cathrine Hines
29. Elzbieta Kowalska
30. Magne Helgesen
31. Aiah Dyba
32. Leif Alberg
33. Berit Eide
34. Åshild Langeland
35. Steinar A. Miland