Gå til sidens hovedinnhold

Kevin Costner vil redde familien i ny thriller

Let Him Go er en intens thriller med western-preg, med Kevin Costner og Diane Lane i hovedrollene.

KINO FRA ONSDAG

Endeling er Let Him Go klar for kino, etter å ha blitt korona-utsatt tidligere i år. Rjukan kino har annonsert med filmen og traileren flere ganger. Det er ingen hvemsomhelst som dukker opp i hovedrollene heller; de gamle kinoheltene Kevin Costner og Diane Lane. Her spiller er et ektepar som er pensjonert lensmann og hans kone som sørger over sønnen død, og må samtidig kjempe for å redde det som er igjen av familien.

I 1963, på en ranch i Montana, har ekteparet George (Kevin Costner) og Margaret Blackledge (Diane Lane) trukket seg tilbake i en fredelig pensjonisttilværelse. På ranchen bor også deres sønn James, sammen med sin kone og sønn. Lykken blir snudd på hodet når James dør i en ulykke, og hans enke gifter seg på ny, inn i en annen familie. George og Margaret får bange anelser om den nye familien barnebarnet deres nå bor med, og bestemmer seg for å besøke dem. Mottakelsen hos familien Weboy går raskt fra vennlig til truende, og situasjonen eskalerer til at langt flere ting brått står på spill.

Let Him Go er en intens thriller med western-preg, og er basert på romanen med samme navn av Larry Watson. Regissør Thomas Bezucha har fått til en film som har hentet gode kritikker.