Se familiefilmer i matiné hele høstferien

ASKELADDE OG PRINSESSA: Igjen møter vi Vebjørn Enger og Eili Harboe i hovedrollene, fritt etter flere av folkeeventyrene som i sin tid ble samlet av Asbjørnsen og Moe.

ASKELADDE OG PRINSESSA: Igjen møter vi Vebjørn Enger og Eili Harboe i hovedrollene, fritt etter flere av folkeeventyrene som i sin tid ble samlet av Asbjørnsen og Moe. Foto:

Kinosjef Robert Jenbergsen satser på at det er interesse for å gå på kino midt på dagen, når han setter opp matinéforestillinger nesten hver dag i høstferien.

DEL

MYE FOR BARNA PÅ RJUKAN KINOHøstferien er over oss, og det betyr skolefri. Det er grunnen til at kinosjef Robert Jenbergsen setter opp en rekke familiefilmer i matiné klokka 12 og 14 i høstferieuka.- Jeg tror jo det skal glede mange at det blir nye muligheter til å se noen av den siste tidas store familiefilm, sier Jenbergsen, som forteller at det er en variert meny med filmer som settes opp.

Fem ulike filmer
- Mandag er det Dora og den gyldne byen, en Indiana Jones-aktig spenningsfilm som passer for hele familien. Tirsdag er det Kaptein Sabeltann og den magiske diamant, som har gått som ei kult på kino i Norge den siste uka. Onsdag er det klart for Angry Birds-filmen 2.
Torsdag er det ikke film på kino, men fredag er det til gjengjeld to. Da kan du se Brillebjørn på ferie, og deretter er det en siste sjanse til å se Askeladden i Soria Moria slott.
- det burde være mange muligheter for gode stunder på kino, sier kinosjefen, som med det ønsker alle en god høstferie.

Artikkeltags