Kjører fortsatt opp løyper i Gaustaområdet

NY OPPKJØLRING FREDAG: - Vi har besluttet at vi kjører Svartdal-løypa fredag kveld så den er klar til skiløpere i helgen, opplyses det fra Gaustaområdet.

NY OPPKJØLRING FREDAG: - Vi har besluttet at vi kjører Svartdal-løypa fredag kveld så den er klar til skiløpere i helgen, opplyses det fra Gaustaområdet. Foto:

Årets spesielle sesong fortsetter å være spesiell, for fredag prepareres langrennsløyper i Gaustaområdet, til til tross for at det vanligvis er slutt for lenge siden.

DEL

NYE SKISPOR FREDAG - Det ser ut til at vinteren varer lenge i år! Vi har derfor besluttet at vi kjører Svartdal-løypa fredag kveld så den er klar til skiløpere i helgen. Dette blir sesongens siste tur med løypemaskinen. Vi ønsker alle en fin sommer, og håper å se mange av dere i fjellet til sommer, opplyses det på facebookgruppa Langrenn Gaustaområdet. Sist uke skrev de at det var siste runde med løypekjøring, men nysnø og fine forhold forlenger sesongen enda noen hakk.

Ellers er oppfordringen å følge med på skisporet.no, som er en nasjonal nettside for langrennsløyper som også viser hvilke løyper som er oppkjørt når.
Nå er det sommersesongen som er neste ut, for på facebookgruppa fortelles det mer.
- Vi jobber på med oppdatert skilting av sommerløypene, stolpejakten kommer tilbake i år, og det blir også en nyhet som vi kommer tilbake til her litt senere, heter det i meldinga.
Så det er fortsatt mulighet til å ta en skitur før årets rare sesong er over.

Artikkeltags