Gå til sidens hovedinnhold

Klar for hyttedrømmen til 9,3 millioner på Gausta?

Du inviteres inn på virtuell visning når Buen Gruppen selger deg prosjektert hytte til 9,3 millioner i Gausta-tomt 37 i H25-feltet.

Det er ikke bare hytta over to plan som imponerer, men også presentasjonen som er i en 360-graders virtuell visning, der du selv vandrer rundt slik du ville gjort, om hytta hadde vært klar.
- Dette hytteeventyret kan bli deres! Vi har solgt Buen-hytter på Gaustablikk i mange år og i 2018/19 solgte og satt vi opp følgende i H25; tomt 4, 5, 7, 8, 9, 19, 31 og 34 og 3 andre Buen-hytter. I 2020 har salget startet meget bra og vi har solgt Buen Compact L på Gaustablikk og samt flere forespørsler etter Buen Kløvfjell - og endelig har vi tomt som passer perfekt til en Buen Kløvfjell med underetasje og garasje, samt plan 1 og 2, sier Buen Gruppen i sin salgsannonse på Finn, der prisen er satt til 9.288.000 kroner inklusive omkostninger.
Til tross for at hytta ikke står ferdig, kan du ta turen inn på virtuell visning, ferdig inspirasjonsmøblert i 360-graders visning, der du vandrer rundt i hytta.

Her kan du vandre rundt i hytta

Leveres nøkkelferdig
Kjel Vidar Berntsen og Ane Moen fra Buen Gruppen fortsetter i annonsen med:
- Hyttene overleveres nøkkelferdig og innflytningsklar. Alle flater utvendig og innvendig leveres snekkerferdig og klare for overflatebehandling. Tomten overleveres med tilstedeværende masser. Gruset parkering/innkjørsel. I tillegg leveres kjøkken inkl. hvitevarer, baderomsinnredninger og utstyr, pipe og ildsted, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon iht. punktskjema. Det er varmekabler i bad og entre. Komplett torvtak. Om ønskelig kan det være muligheter for noen individuelle tilpasninger. Ta kontakt for nærmere orientering. Offentlige avgifter som blant annet dokumentavgift, tilknytningsavgifter og el kommer i tillegg til prisen.

Se Annonsen på finn.no: Her kan du vandre rundt i hytta