Regissør Judd Apatow er kjent for å lage komedier som får både god oppslutjing og gode kritikker. Du husker kanskje Trainwreck, Knocked Up, eller The 40-Year-Old Virgin? vel, nå er han ute med en ny komedie som nok en gang har høstet gode kritikker.
Flere anmeldere har skrevet av dette er sommerfilmen eller komedien vi trenger i det herrens korona-år 2020, et år da mye er snudd på hodet.

Scott (Davidson) var syv år da faren døde i jobben som brannman, og har siden den gang levd et liv med minst mulig innsats. Han er nå i midten av 20-årene, har oppnådd minimalt, og drømmer fåfengt om å bli tatovør. Hans ambisiøse lillesøster (Maude Apatow) drar av gårde til college, mens Scott bor hjemme hos moren (Marisa Tomei), og tilbringer dagene med hasj og kompiser – og en hemmelig flørt med barndomsvenninnen (Bel Powley).
Først når moren innleder et forhold til den brautende brannmannen Ray (Bill Burr), følger en rekke hendelser som tvinger Scott til å bearbeide sorgen og ta sine første, forsiktige skritt videre i livet.