Gå til sidens hovedinnhold

Kommentar til Evy Eilertsens innlegg i tirsdagens RA.

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Evy, vi er vel alle som ikke er direkte involvert i politikk i form av verv i råd eller utvalg eller sitter i kommunestyret - opposisjon eller posisjon- helt vanlige velgere.
Mitt inntrykk er ikke at folk tier om sine bekymringer hva angår kommunens helse- og sosialtjenester, snarere tvert i mot!
Og slik har det vært i årevis.
Dette har også kommet fram i uttallige leserbrev. Jeg nevner Åsne Linderud, som jobber på Rehab/Legevakt, tidligere kommunelege Einar Opedal, tidligere sykepleier Arild Standal, og en rekke pasienter, inklusiv meg selv.
Når det gjelder Standals innlegg, virket det som han næret frykt for at flere rom på Rehab skulle utvanne bemanning i andre helsesektorer i kommunen, noe jeg tviler på.
Jeg tror ingen har glemt at bygget ikke eies av Tinn kommune.
Og jeg foretrekker å bruke uttrykket «seriøst» framfor «edruelig» Jeg tror ikke posisjonen befinner seg i en rusliknende tilstand når de ønsker å gjøre forsøk på å utvikle og utvide eksisterende tilbud og avvente prosjekter på Bjørkhaug før økonomi og grunnforhold er avklart.