Gå til sidens hovedinnhold

Kommentar til Trond Jore og Marius Skeies innlegg i dagens RA

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg viser til innlegg fra ordførerkandidater i Arbeiderpartiet og Venstre, og begynner med det siste. Marius Skeie mener det ikke er klokt å binde opp kommuneøkonomien i mange år framover på et prosjekt det ikke er større flertall for. Han advarer også om å la det gå prestisje i gjennomføring av så store prosjekter som Nye Eldres Hus vil være. Det støtter jeg fullt ut. Han mener det må mer tid til, og det støtter jeg også. Uansett trenger Tinn Kommune tilbud om rehabilitering, det er lovpålagt for
kommuner, ikke bare Tinn, og rehabilitering av pasienter med blant annet bruddskader har nytte av røntgen/radiologi. Det samme har legevakten, og åpningstider kan kanskje forhandles med STHF? Uansett er det et stort pluss med poliklinikker i umiddelbar nærhet.
Derfor tror jeg Tinn kommune har stort potensiale når det gjelder rehabilitering i hele andre etasje, og dette er både i Tinn kommunes og Sykehuset Telemarks interesse. Ingen ønsker overliggere. Tinn har kompetansen, erfaringen og- muligens- lokalene, og dette vil gi lokale arbeidsplasser. Mange kommuner har ikke det. Mener også at man ikke kan utsette å gjøre noe med Eldres Hus i en årrekke i påvente av nybygg. Folk bor og jobber der.

Kirsten Sannes