Mer Mamma Mia!

MAMMA MIA 2: Den nye Mamma Mia-filmen som har verdenspremiere denne helga er mer av det samme som ble en en stor sukses sfor 10 år siden.

MAMMA MIA 2: Den nye Mamma Mia-filmen som har verdenspremiere denne helga er mer av det samme som ble en en stor sukses sfor 10 år siden.

Artikkelen er over 1 år gammel

Mamma Mia! Here we go again! flommer ut over verdens kinoer denne helgen, og på Rjukan kino er det i skrivende stund bare et 50-talls billetter igjen til fredagens premiere.

DEL

STORPREMIERE PÅ RJUKAN KINOMen ingen grunn til å fortvile, for filmen er satt opp fire ganger den første uka. Også til søndagens forestilling er det solgt endel billetter, så det er ingen tvil om at den andre Mamma Mia-filmen er sommerens store feelgood-slager blant publikum.

Kritikkene som er kommet siste døgn har ikke vært overveldende. For dette er litt småpinlig musical-komedie som først og fremst er romantisk og ikke minst "feelgood", skrive ranmelderne. Men det er moro med et stort skuespillerensemble. For joda, de er med alle sammen Meryl Streep inkludert, og nå får du også en rekke flere toppskuespillere med, blant annet Cher.

Mange gleder seg, og mener det er tidenes herligste filmopplevelse som er tilbake! For den første Mamma Mia-filmen for 10 år siden ble en gigantisk suksess. Filmen spilte inn fem milliarder bare på kino, og er tidenes 138. største kassasuksess på kino world wide. Så det er ingen tvil om at forventningene er store, også hos kinosjef Robert Jenbergsen.
- Jeg forventer det er sommerens store kinohit, og mange har vært og spurt etter billetter. Etter at de ble lagt ut ble det solgt billetter med én gang, sier Jenbergsen.

Så hva handler det om nå? Ti år etter handlingen i den første filmen, venter Sophie og Sky barn. Sophie har tatt over driften av Donnas villa på den greske øya Kalokairi. Mens hun går svanger ønsker hun å få vite mer om morens fortid og hvordan hun møtte Sophies tre fedre. Så da følges to parallelle storyer, før og nå.
I tillegg banker en ny gjest på døra; Sophies bestemor, som hun aldri har møtt før, spilt av Cher. Det er duket for nye morsomme forviklinger og en lang rekke av fengende ABBA-låter i denne gledesspredende musikalfilmen. Gled deg til et gjensyn med hele gjengen fra den første filmen og en rekke nye bekjentskaper i sommerens store kinofest.


Artikkeltags