Bluesa Romjulsrock

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

I år blir det juleblues på romjulsrocken, når det fredag før nyttår er det klart for den årlige tradisjonen i regi av Rjukan Artistforening.

DEL

Det blir blues med høyt trøkk. Det er Caravan Bluesband og Guy Collins og Patrik Anderson som står for årets musikalske underholdning i Rjukanshusets storesal. 

Fremadstormende
- Caravan Blues Band er et spennende og fremadstormende band fra rock og bluesscenen på Notodden. Jeg har ikke hørt dem, men hørt at de er steike bra, sier bookingansvarlig i Rjukan Artistforening Thorbjørn Hansen.
Den sør-afrikanske gitaristen Guy Collins og vår egen Patrik Anderson er trekkplaster nummer to. Anderson er kjent fra en rekke lokale rockeband.
Guy Collins er fra Cape Town, og har spilt gitar i 25 år, men bor delvis i Norge. Hans store inspirasjon er bluesguden Howlin' Wolf, og han er med i de to bluesbanda Hot Water og Mean Black Mamba.

Bluesfestivalen
Collins og Anderson spilte sammen på Notodden Bluesfestival tidligere iår, og det skal ha vært steike tøft, sier Hansen, som håper folk kommer ut for å riste av seg juleribba fredag.
Romjulsrocken har som vanlig 18-årsgrense, og blir et treffpunkt både for fastboende og juleferierende.
- Det blir mye god rocking og mye preik, som vanlig. Det er det romjulsrocken er til for. Fest og god stemning, sier Hansen, som benekter at han skal ha på seg nisselue iår.
- Nei, det blir det ikke noe av, men det kommer vel ut endel andre nisser likevel, ler Hansen, før han inviterer alle som kan krabbe og gå på årets romjulsrock.

Artikkeltags