En av årets utøvere var 15 år gamle kappleiksveteran Malin Røysland Skårberg. Hun samlet inn stødige 72 poeng i vokal klasse C, og sikret seg i samme slengen napp i vandrepremien for høyest poengsum i vokal- og spel-klassene.

-Formen var ikke helt på topp, men når jeg sto på scenen følte jeg det gikk ganske greit likevel.

-Veldig moro og delta på kappleik igjen, nå var det jo en stund siden sist, forteller Skårberg som blant annet fremførte slåtten Tjugedalaren som en del av repertoaret sitt.

Omdans

Marianne Tvitekkja og Såmund Midtbøen danset seg til seir i klasse B, etter omdans mot blant annet Birgit Haukås. De havnet på 77 poeng for sin tinnganger, tett etterfulgt av Haukås med 76 poeng

Også Tvitekkja og Midtbøen fikk napp i vandrepremien for danseparet med høyest poengsum, og Midtbøen sikret seg dermed sitt andre napp i premien. Ett til, og han vil få den til odel og eige.

-Å bli trukket ut til omdans og på toppen av det hele også vinne var både uventet og moro. Da kan jo ikke kappleiken og helgen bli bedre, forteller en fornøyd Midtbøen.

Malin Skårberg danset også, og fikk en delt førsteplass i C-klassen med dansefølge Vilde Westeng fra Gransherad. Førsteplassen måtte de to venninnene dele med Gjertrud Rafevold Rue fra Seljord folkemusikklag.