De i Tinn spelemannslag som hadde det desidert travlest, var folkemusikk-studentene Birgit Haukås og Guro Sagvolden Gunleiksrud. De hadde ansvaret for kappleiken samtidig som de deltok. Det var rett og slett en svært hektisk dag i Rauland for tinnjentene.

Hallingdanser Simen Fjellerud er et ferskt fjes på kappleik, og den unge tinngutten fikk 66 poeng i C-klassen. Og det er slett ikke verst til å være såpass ny i dette gamet. Han var bare sju poeng bak vinneren, som tidligere har vunnet Landskappleiken. Sondre Haugen kom på fjerdeplass med 67 poeng. Vinner ble Torjus Westeng Bakken fra Gransherad spel- og dansarlag med 73 poeng.

Malin Røysland Skårberg vant sin klasse vokal C med 67 poeng.

I vokal A ble Guro S. Gunleiksrud nummer fire med 69 poeng.

I dans klasse C gikk tessungdølene Heidrun Midtbøen og Sondre Hauge til topps med 71 poeng. Malin Røysland Skårbeg og Torjus Westeng Bakken ble nummer to med 70 poeng.

I klasse A dans havnet Birit Haukås med følge på en 2. plass. Åsne Haugen og Såmund Midtbøen ble nummer tre med 74 poeng.

Marianne Tvitekkja med følge ble nummer seks med 66 poeng.

Vinner av klassen ble Aud Manheim og Johans Vaa.

I åpen klasse deltok fra Tinn Rupert Derben og Alvhild Barbatschi.

Hardingfele klasse A ble vunnet overlegent av Jan Beitohaugen Granli med 88 poeng. Birgit Haukås var uheldig med en slått og fikk 64 poeng.

Torfinn Skåttet